dimarts, 25 d’octubre de 2016


SORTIDA AL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES


Divendres 21 d'Octubre vam anar a una adaptació del Museu de les Matemàtiques a Pineda de Mar.

Quan vam arribar ens van fer deixar les motxilles en unes cistelles, a continuació ens van presentar uns quants jocs dels que hi havia, quan van acabar de presentar-nos, ens van deixar fer el que volguéssim.

El primer grup havia de resoldre com problemes amb les diferents coses que hi havia per allà, i el segon grup estava amb els jocs de taula.

El joc que em va cridar més l'atenció va ser un que consistia en:” tu tenies com un tauler amb uns daus i unes fitxes que estaven enganxades i només les podies moure endavant i endarrere, tiraves els dos daus i sumaves el que et donava i amb el resultat que et sortia, tiraves les fitxes cap endavant. Per exemple: Tirava els daus i em sortia en un dau un 5 i en l'altre un 2, doncs sumava 5+2=7, doncs tirava cap endavant el número 7 o el 5 i el 2.”

Al cap d'una estona canviàvem fins que es va acabar el temps i vam marxar. Vam anar cap a la platja i allà vam esmorzar i vam jugar una estona. Després va venir l'autocar i ja vam marxar cap a l'institut.


                                                                            Anna Bonín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada