dimecres, 5 d’abril de 2017
CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA


El dia 30 de Març l'Institut Esteve Albert va participar en el Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en veu alta, al Centre Cultural de Malgrat de Mar. Els alumnes que hi van participar són Màrius Fabra (1 B), Guillem Vilaplana (1C), Alex Vicente, Bernat Calduch (3C), Helena de Bonis (3C) i Mar Busquets (3C).

Llegeixen fragments de dues obres literàries diferents: Calla, Càndida, calla de Maite Carranza, els alumnes de primer  i  l'artilleria de Mister Smith de Francesc Puigpelat, el grup de quart.

Tot i que no van guanyar, l'experiència els hi va agradar molt, va ser molt profitosa i ja hi pensen tornar l'any que bé.POEMES DE L'ALQUIMISTA


Jordi Joan Mascarell, alumne de 1r. d'ESO D va mostrar als seus companys de la classe un llibre propietat de la família que Josep Palau i Fabra havia regalat i firmat, al seu pare. 

A més a més va lliurar en nom de la Fundació 10 exemplars de Poemes de l'alquimista de Palau i Fabra, a l'Institut Esteve Albert. Els alumnes de primer estan treballant aquest poema i recitaran poesies a la Fundació el dia 21 d'abril perquè se celebra el cent aniversari del naixement del poeta i la Fundació fa molts actes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada