dimarts, 18 d’abril de 2017


LA RÀDIO SANT VICENÇ


Ahir dia 27/3/2017 vam sortir de l'institut a les 11:10 i vam anar caminant cap a la ràdio de Sant Vicenç a llegir unes notícies que haviem preparat a classe.

Quan vam arribar, ens van donar les benvingudes i després, a l'hora que l'Alfons va decidir, vam començar. 

Primer, l'André va començar a llegir la notícia de la sortida a Girona i va seguir llegint en Paco. Quan van acabar de llegir, l'Alfons els va preguntar els noms, l'edat que teníem... tot seguit van començar a llegir una altre notícia, la de la festa de Carnaval que vam preparar a l'Institut. La van llegir entre tres noies. Quan van acabar també els hi van preguntar els noms que són Sandra, Carla i Kenza.

L'Alfons es va interessar molt pel nom de la Kenza, li va preguntar d'on era i li va dir que és del Marroc.

Quan vam acabar, tenien una trucada pendent i la van respondre. Era l'entrenador del Premià de Dalt, l'Albert. Van estar parlant de futbol i sobre quins equips s'hauria 
d'enfrontar el Premià de Dalt. També van parlar una estona de Barça.

Durant la gravació en directe hi va haver fallos tècnics, però es van poder arreglar.

Quan ja vam acabar de tot, vam dir-li a tothom que escoltava la ràdio "adéusiau", i vam marxar tranquilament cap a l'Institut.


Els elements de la ràdio són: un estudi acústic, un ordinador ja que és imprescindible, un programa que s'encarrega de fer que la ràdio es gravi en directe i una taula de mescles molt gran que conecta amb els micros i els altaveus.

Inés Luque

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada