dilluns, 22 de maig de 2017

CRÈDIT DE SÍNTESI DE SEGON

PRIMER DIA

El dia 8 de Maig, a les 8:30 del matí, vam sortir de l’Institut cap a Lloret, a Cala Canyelles.
Quan vam arribar, el primer que vam fer va ser esmorzar i després ens van dir a quines habitacions anàvem. La primera activitat que vam fer va ser la prova de natació que ens va servir per que els monitors veiessin com nedàvem. Després vam anar a dinar i després vam tenir temps lliure. A la tarda ens van dividir en grups que més o menys els vam triar nosaltres per fer les diferents activitats.
La primera activitat de la tarda va ser la recollida de plàncton i no en vam fer més. Ales 8 vam anar a sopar i després vam tenir molta estona de temps lliure.

SEGON DIA

El segon dia vam començar fent laboratori. Vam observar el plàncton que vam recollir i vam emplenar un dossier. La segona activitat va ser la primera immersió. Vam anar a la piscina i ens van donar unes ulleres i unes aletes pels peus i vam començar a nedar de la manera que ens deien. A l' 1 vam anar a dinar i després vam tenir temps lliure.

Després de dinar vam fer l’esquí aquàtic, que consistia en posar els peus en una mena de mitjons que estan enganxats als esquís i quan entraves a l’aigua t’agafaves a una barra i la barca anava cap endavant i t’havies d’aguantar sense caure.
Després vam berenar a la platja i després vam fer el xurro, fèiem grups de 8 i pujàvem al xurro i la barca anava a donar una volta per la cala i quan tornava feia una volta brusca i quèiem tots a l’aigua. Per últim vam pujar cap a la casa a sopar i a les 10 vam fer discoteca fins a les 23:30.

TERCER DIA

El tercer dia vam començar fent la segona immersió amb la botella d’aire, havies de submergir-te i seguir a un professor. Anàvem amb parelles perquè sempre que es busseja s’ha d’anar amb parella, perquè si hi ha qualsevol accident, et pugui ajudar algú. La segona activitat va ser el kayak, que el vam fer a la platja i que primer fèiem una part teòrica on ens explicaven com remar, on havíem d’anar...
Per últim vam pujar cap a la casa a dinar perquè a les 15:00 venia el autobús a recollir-nos per tornar cap a Sant Vicenç de Montalt.
Vam arribar a Sant Vicenç cap a les 16:15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada