dilluns, 22 de maig de 2017

SANT JORDI


El dia 21 d’Abril l’institut Esteve Albert van fer unes activitats per celebrar Sant Jordi. Els alumnes de 1r i 2n van fer un concurs de xifres i lletres al Centre Cívic de 9.00 a 10.30 i una gimcana literària de Sant Jordi a Caldes d'Estrac d'11.30 a 14.00.

Els alumnes de 3r van fer una ruta literària al castell de Burriac de 9.00 a 14.30. I els alumnes de 4rt van controlar la gimcana literària i van participar al centenari del naixement de Palau i Fabre i van vendre roses el diumenge dia 23.

Els alumnes de 1r de batxillerat van fer una ruta literària "Mercè Rodoreda" a Barcelona. I els de 2n de batxillerat van fer una visita a l'Hospital Sant Pau de Barcelona.

El concurs de xifres i lletres de 1r i 2n consistia en passar diferents proves de català, castellà, anglès i mates.

Els cursos de 1r i 2n que tinguessin més puntuació guanyarien i anirien a la platja. Els cursos de 1r C i 2n C van guanyar. Després vam fer la gimcana, que consistia en anar fent proves per tot Caldetes relacionades amb literatura i sobretot de Palau i Fabre, en un llibret miràvem on havíem d’anar i fèiem la prova. Els tres primers grups de 1r i els tres primers grups de 2n que guanyessin els hi pagarien la sortida al Waterworld.

Els grups guanyadors de primer van ser la Judit Schnider, Martina Vacarisas, Aina Manrique i Lia Brosa i de segon la Paula García, Ainoha Cabello, Marina Villalvilla i Alexandra Vacarisas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada