dimecres, 7 de juny de 2017


INTERCANVI A ALEMANYAEl dia 4 d’Abril els alumnes de 3r que feien l’intercanvi vam anar de viatge a Alemanya durant una setmana.
A l'arribar allà ens van rebre amb un dinar /pica-pica típic d’allà , després cadascú se’n va anar a casa del seu company alemany a instal·lar-se i a la tarda vam quedar tots junts a casa d’en Mattes , l'alumne d'intercanvi de l’ Alejandro.
Al dia següent vam passar el matí en diferents aules de l’escola fent classes d'anglès , primer amb gent de 1r de Bat i després amb gent de 6è de l' ESO. Després ens van donar una recepta a cadascú perquè féssim el dinar per tots. A la tarda cadascú estava amb la seva família.
El cap de setmana el passaves amb la família i havies de fer el que feien ells. En el meu cas vaig haver d’anar a l ’església i passar el diumenge amb la seva família perquè el meu alemany es confirmava.
El dilluns vam anar a visitar la ciutat de Hamburg , primer vam anar a veure coses relacionades amb la Guerra i després vam anar a la zona comercial a fer el que volguéssim.
Després a la tarda , vam anar a visitar el camp de Neuengamme i després cadascú anava a fer el que volguessin les famílies alemanyes.
El dimarts vam anar a visitar un museu a Bremenhaven i després vam anar a Bremen a passar dues hores per fer el que volguéssim.
Les tardes les passava amb la família, i no quedaven amb els amics.
L’últim dia vam anar a passar el matí a una illa que estava al nord de Hamburg i a la tarda van fer una festa de comiat per nosaltres.
El dijous a la matinada vam tornar a l’aeroport de Girona i de Girona cap a St.Vicenç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada